Al meer dan 40 jaar uw speciaalzaak
in exclusieve keukenapparatuur

Onze jarenlange ervaring en merkonafhankelijke aanpak,
staan borg voor een objectief advies.

Welkom bij ADEK®, in onze gezellige toonzaal kunt u in alle rust de mogelijkheden verkennen en beleven bij de keuze van uw keukenapparaten. Het bedrijf ADEK® staat al meer dan 40 jaar voor Advies en Dienstverlening van Exclusieve Keukenapparaten en werd opgericht in 1981. Het ontpopte zich jaar na jaar tot één van de meest toonaangevende verdelers van fornuizen en andere keukenapparatuur in de Benelux. De showroom van ADEK® is de grot van Ali Baba voor de hobbykok met professionele aspiraties. De beste keukenapparatuur voor koelen, bewaren, stomen, grillen, bakken, sudderen, snelvriezen, smoren en nog een hele resem andere culinaire mogelijkheden staan er glimmend in het gelid.

 

ADEK® creëert met een open geest en oog voor detail samen met u, uw droomkeuken op het vlak van toestellen. Daarbij wordt naast het belang van een optimale werking ook de esthetiek niet uit het oog verloren. Onze jarenlange ervaring en merkonafhankelijke aanpak, staan borg voor een objectief advies. ADEK® is daarbij uw gedroomde partner!

 

Bij ADEK® wordt u ontvangen door een enthousiast team dat u met passie begeleidt bij alles wat met het culinaire, het levensgenieten en de leefkeuken te maken heeft. ADEK® geeft ook keukenadvies op maat, rekening houdend met de ergonomie en de mogelijkheden van de eigen keuken en de eigenheid van de kok. En omdat de ziel van het eten door geen enkele technologie kan worden opgewekt, worden er kooksessies in de showroom georganiseerd. Informele bijeenkomsten waar in een hartelijke sfeer de mogelijkheden van de keukentoestellen verkend worden. Zowel bij de zorg voor de opvolging van uw order, als bij de levering, plaatsing en de dienst na verkoop, spaart ADEK® geen moeite om u de beste diensten te verlenen.


Bezoek onze toonzaal

Welkom bij Adek®. U wordt er ontvangen door een enthousiast team dat u met passie begeleidt bij alles wat met het culinaire, het levensgenieter en met de leefkeuken te maken heeft. Bij ons vindt u keukenadvies op maat.

Kookdemonstraties

Breng uw kennis van kookapparatuur en -technieken tot een nieuw hoogtepunt en schijf u in voor één van onze kookdemonstraties. Kies hieronder de gepaste workshop en geniet mee van deze leerrijke sessie's vol smakelijke gerechten en boeiende weetjes!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle info over kookdemo’s, promoties, ….