Breng uw kennis van kookapparatuur en -technieken tot een nieuw hoogtepunt en schijf u in voor één van onze kookdemonstraties. Kies hieronder de gepaste workshop en geniet mee van deze leerrijke sessie's vol smakelijke gerechten en boeiende weetjes!
Tijdstip: 10u30 - 13u30
Adres: Grondwetlaan 81 - B-9040 Gent (Sint Amandsberg)
Contact: +32 (0)9 251.49.99
Aantal vrije plaatsen: 8
Koken op een traditioneel fornuis, de voordelen van een gietijzeren sudderplaat, de kracht van een wokbrander, bakken op een Teppan Yaki, spelen met de laag-temperatuuroven, …
We voegen de daad bij het woord en laten u meegenieten van de culinaire toepassingen van een Lacanche fornuis!
Deze demo is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden.
Kostprijs: € 55,00 per deelnemer (incl. syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Tijdstip: 10u30 - 13u30
Adres: Grondwetlaan 81 - B-9040 Gent (Sint Amandsberg)
Contact: +32 (0)9 251.49.99
Aantal vrije plaatsen: 8
Tijdens deze kookdemo worden de basisprincipes van het stoomkoken, het regenereren, het combistomen, garen op lage temperatuur, snelkoelen, enz. op een vlotte manier voorgesteld.
De programmafuncties en culinaire toepassingen van de toestellen worden overlopen en diverse hapjes worden bereid. Er bestaat geen betere manier voor een eerste kennismaking met deze technieken.
Een informele bijeenkomsten waar in een hartelijke sfeer de mogelijkheden van alle keukentoestellen verkend worden.
Kostprijs: € 55,00 per deelnemer (incl. syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Tijdstip: 14u - 17u
Adres: Grondwetlaan 81 - B-9040 Gent (Sint Amandsberg)
Contact: +32 (0)9 251.49.99
Kom langs en ervaar een live kookbeleving in onze vernieuwde showroom, gegeven door Chef Bart Vanhevel van Culinair Atelier Te Lande.
We kijken er naar uit u te verwelkomen en u te inspireren.
Inschrijven voor dit event is niet nodig.
Tijdstip: 10u30 - 13u30
Adres: Grondwetlaan 81 - B-9040 Gent (Sint Amandsberg)
Contact: +32 (0)9 251.49.99
Aantal vrije plaatsen: 8
Tijdens deze kookdemo worden de basisprincipes van het stoomkoken, het regenereren, het combistomen, garen op lage temperatuur, snelkoelen, enz. op een vlotte manier voorgesteld.
De programmafuncties en culinaire toepassingen van de toestellen worden overlopen en diverse hapjes worden bereid. Er bestaat geen betere manier voor een eerste kennismaking met deze technieken.
Een informele bijeenkomsten waar in een hartelijke sfeer de mogelijkheden van alle keukentoestellen verkend worden.
Kostprijs: € 55,00 per deelnemer (incl. syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Tijdstip: 14u - 17u
Adres: Grondwetlaan 81 - B-9040 Gent (Sint Amandsberg)
Contact: +32 (0)9 251.49.99
Kom langs en ervaar een live kookbeleving in onze vernieuwde showroom, gegeven door Chef Bart Vanhevel van Culinair Atelier Te Lande.
We kijken er naar uit u te verwelkomen en u te inspireren.
Inschrijven voor dit event is niet nodig.
Contact
Adek® bv
Grondwetlaan 81
B-9040 Gent (Sint Amandsberg)
+32 (0)9 251.49.99
info@adek.be
BTW BE0429 186 891
Openingsuren Bureel
DI - VR: 9u - 12u30 & 13u30 - 18u
ZA: 10u - 17u
Openingsuren Toonzaal
DI - VR: 13u30 - 18u
ZA: 10u - 17u