Vzug Laundry

Was en droog uw wasgoed met hoogwaardige Zwitserse kwaliteit en de nieuwste technologie - V-ZUG wasmachines en drogers behalen uitstekende resultaten op het gebied van textielverzorging.

Het zijn duurzame apparaten die zorgen voor maximale stofbescherming en een geweldige tijdwinst. Door een zuinige werking zonder compromissen en handige ecologische functies te bieden, vervullen ze hun missie om het milieu te beschermen en het bewustzijn over het zorgen voor onze planeet te vergroten.

 

De V-ZUG RefreshButler zorgt perfect voor delicate stoffen. Kleding wordt voorzichtig gedroogd en verfrist met stoom, terwijl ziektekiemen en bacteriën worden uitgebannen dankzij het hygiëneprogramma. Bovendien vermindert de antikreukfunctie aanzienlijk de kreukels door slijtage.

De hoogtepunten, het neutraliseert ongewenste geurtjes in stoffen, verwijdert 99,99% van alle bacteriën en ziektekiemen, droogt tot 5 kg wasgoed voorzichtig zonder fysieke beweging.

De apparaten zijn ontwikkeld en vervaardigd in Zwitserland.

Bezoek onze toonzaal

Welkom bij Adek. U wordt er ontvangen door een enthousiast team dat u met passie begeleidt bij alles wat met het culinaire, het levensgenieter en met de leefkeuken te maken heeft. Bij ons vindt u keukenadvies op maat.