La Cornue

Als lid van Entreprises du Patrimoine Vivant (Enterprises of Living Heritage) en l'Excellence Française is La Cornue® belast met het behoud en doorgeven van de unieke knowhow van hun ambachtslieden.

Bij het Maison zijn technologische innovaties onderworpen aan de waarden van vakmanschap. De innovaties vervangen de ambachtslieden niet, maar dienen eerder hun talenten. De liefde en trots van goed uitgevoerd werk zijn van onschatbare waarde.

Elke La Cornue® Château is het originele en genummerde werk van één van de ambachtslieden. Het wordt uitsluitend op bestelling vervaardigd, individueel, samengesteld door één enkele vakman die alle nodige zorg zal besteden om er een uniek stuk van te maken.

De klanten willen een product dat presteert en van de hoogste kwaliteit is. Zij houden hier bij elke stap rekening mee: bij de keuze van hun leveranciers, bij het maken van plaatwerk of kachellichamen, bij het voltooien van het emailleren, bij de inspectie en de eindmontage.

Het ambachtelijke karakter van het Huis en hun unieke kennis stellen hun in staat om elke ontwikkelingsuitdaging aan te gaan, of het nu gaat om het respecteren van de beperkingen van een historisch huis of om te innoveren binnen een futuristisch ontwerp.

Wanneer hun werk is voltooid, zijn de trots en het plezier van de klanten van La Cornue® hun beste ambassadeurs en hun grootste beloning.

La Cornue gamma

Op zoek naar accessoires of toestellen van dit prachtig merk?

Download hier de cataloog of maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

Catalogus La Cornue

La Cornue Accessoires

Bezoek onze toonzaal

Welkom bij Adek. U wordt er ontvangen door een enthousiast team dat u met passie begeleidt bij alles wat met het culinaire, het levensgenieter en met de leefkeuken te maken heeft. Bij ons vindt u keukenadvies op maat.