NL | FR | EN
 • Adek - Advies en Dienstverlening voor
  Exclusieve Keukenapparaten
 • Bezoek onze unieke showroom en
  ervaar onze authentieke keukentoestellen
 • Alles van het kleinste fornuis
  tot de grootste Amerikaanse koelkast
 • De beste keukenapparatuur voor de hobbykok
  met professionele aspiraties
 • Al meer dan 30 jaar uw speciaalzaak
  in exclusieve keukenapparatuur
 • Objectief keukenadvies dankzij onze
  jarenlange ervaring en unieke aanpak


 

Blijf op de hoogte

via onze Facebook-
pagina

Adek

Exclusieve fornuizen en
keukenapparatuur

Welkom bij Adek, in de gezellige toonzaal, om in alle rust de mogelijkheden te verkennen voor de keuze van uw allerbeste keukenapparaten.
Het Gentse bedrijf Adek staat al meer dan 30 jaar voor Advies en Dienstverlening voor Exclusieve Keukenapparaten, werd opgericht in 1981 en ontpopte zich tot één van de meest toonaangevende verdelers van topfornuizen en andere keukenapparatuur in de Benelux.

De showroom van Adek is de grot van Ali Baba voor de hobbykok met professionele aspiraties. De beste keukenapparatuur voor koelen, bewaren, stomen, grillen, bakken, sudderen, snelvriezen, smoren en nog een hele resem andere culinaire activiteiten staat er glimmend in het gelid.
Adek selecteert - met een open geest en oog voor detail - de neusjes van de zalm. Daarbij wordt naast het belang van een optimale werking ook de esthetiek niet uit het oog verloren.

Onze jarenlange ervaring en merkonafhankelijke aanpak, staan borg voor een objectief advies. De inrichting van uw nieuwe keuken vergt een gefundeerde keuze van de toestellen, waarbij esthetiek, comfort en techniek kritisch geëvalueerd dienen te worden. Adek is daarbij uw gedroomde partner! Bij Adek wordt u ontvangen door een enthousiast team dat u met passie begeleidt bij alles wat met het culinaire, het levensgenieten, en met de leefkeuken te maken heeft.

Adek geeft ook keukenadvies op maat, rekening houdend met de ergonomie en de mogelijkheden van de eigen keuken en de eigenheid van de kok. En omdat de ziel van het eten door geen enkele technologie kan worden opgewekt, worden er kooksessies in de showroom georganiseerd. Informele bijeenkomsten waar in een hartelijke sfeer de mogelijkheden van de keukentoestellen verkend worden.

Zowel bij de zorg voor de opvolging van uw order, als bij de levering, plaatsing en de dienst naverkoop, spaart Adek geen moeite om u de beste diensten te verlenen.