NL | FR | EN

Ontdek nieuwe technieken

Tijdens onze kookdemonstraties

Het Adek team is ervan overtuigd dat de ziel van het eten door geen enkele technologie kan worden opgewekt, daarom worden er kooksessies in de showroom georganiseerd.
Informele bijeenkomsten waar in een hartelijke sfeer de mogelijkheden van alle keukentoestellen verkend worden.
Hou onze kalender in de gaten om de leerrijke kookdemonstraties van Adek te ontdekken!
Hou onze kalender in de gaten om de leerrijke kookdemonstraties van Adek te ontdekken!
Hou onze kalender in de gaten om de leerrijke kookdemonstraties van Adek te ontdekken!

 

Onze kalender

Snuister doorheen het huidige aanbod

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst!  Kennismakingsronde.

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Kennismakingsronde.

Datum: 21 april 2018 - Van 11.00 uur tot +/- 13.30 uur
Inhoud: Hier worden de basisprincipes van het stoomkoken met V-Zug combi-steamers, het regenereren, het combistomen, garen op lage temperatuur, enz. op een vlotte manier voorgesteld. De programmafuncties en culinaire toepassingen worden overlopen en diverse hapjes worden bereid. Er bestaat geen betere manier voor een eerste kennismaking met deze technieken.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 30,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Datum: 08 mei 2018 - Van 18.30 uur tot +/- 21.30 uur
Inhoud: Hier maakt U kennis met alle facetten van het “koken met stoom” met een V-Zug combi-steamer. Geheimen worden ontsluierd en geïllustreerd met minimum een zestal bereidingen. Deze kookdemo is interessant zowel voor beginners met een zekere basis als voor gevorderden.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 45,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst!  Kennismakingsronde.

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Kennismakingsronde.

Datum: 15 mei 2018 - van 18.30 tot +/- 21.30 uur
Inhoud: Hier worden de basisprincipes van het stoomkoken met V-Zug combi-steamers, het regenereren, het combistomen, garen op lage temperatuur, enz. op een vlotte manier voorgesteld. De programmafuncties en culinaire toepassingen worden overlopen en diverse hapjes worden bereid. Er bestaat geen betere manier voor een eerste kennismaking met deze technieken.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 30,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Kookdemonstratie op Lacanche fornuizen

Kookdemonstratie op Lacanche fornuizen

Datum: 19 mei 2018 - van 12.00 tot 15.00 uur.
Inhoud: Adek - Lacanche Store Flanders - organiseert een demonstratie met deze unieke fornuizen. Een Lacanche-chef bereidt meerdere gerechtenen en toont zo de mogelijkheden van deze toestellen. Gegarandeerd een boeiende culinaire ervaring, met lekker eten en aangepaste wijnen.
Locatie: Grondwetlaan 81 St-Amandsberg 9040
Kostprijs: € 30
Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Datum: 14 juni 2018 - Van 18.30 uur tot +/- 21.30 uur
Inhoud: Hier maakt U kennis met alle facetten van het “koken met stoom”. Geheimen worden ontsluierd en geïllustreerd met minimum een zestal bereidingen. Deze kookdemo is interessant zowel voor beginners met een zekere basis als voor gevorderden.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 45,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst!  Kennismakingsronde.

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Kennismakingsronde.

Datum: 16 juni 2018 - van 11 uur tot +/- 13.30 uur
Inhoud: Hier worden de basisprincipes van het stoomkoken met V-Zug combi-steamers, het regenereren, het combistomen, garen op lage temperatuur, enz. op een vlotte manier voorgesteld. De programmafuncties en culinaire toepassingen worden overlopen en diverse hapjes worden bereid. Er bestaat geen betere manier voor een eerste kennismaking met deze technieken.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 30,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)