NL | FR | EN

Ontdek nieuwe technieken

Tijdens onze kookdemonstraties

Het Adek team is ervan overtuigd dat de ziel van het eten door geen enkele technologie kan worden opgewekt, daarom worden er kooksessies in de showroom georganiseerd.
Informele bijeenkomsten waar in een hartelijke sfeer de mogelijkheden van alle keukentoestellen verkend worden.
Hou onze kalender in de gaten om de leerrijke kookdemonstraties van Adek te ontdekken!
Hou onze kalender in de gaten om de leerrijke kookdemonstraties van Adek te ontdekken!
Hou onze kalender in de gaten om de leerrijke kookdemonstraties van Adek te ontdekken!

 

Onze kalender

Snuister doorheen het huidige aanbod

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Datum: 19 september 2017 - Van 18.30 uur tot +/- 21.30 uur
Inhoud: Hier maakt U kennis met alle facetten van het “koken met stoom”. Geheimen worden ontsluierd en geïllustreerd met minimum een zestal bereidingen. Deze kookdemo is interessant zowel voor beginners met een zekere basis als voor gevorderden.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 45.00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst!  Kennismakingsronde.

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Kennismakingsronde.

Datum: 23 september 2017 - van 11 tot +/- 13.30 uur
Inhoud: Hier worden de basisprincipes van het stoomkoken, het regenereren, het combistomen, garen op lage temperatuur, snelkoelen, enz. op een vlotte manier voorgesteld. De programmafuncties en culinaire toepassingen van de toestellen worden overlopen en diverse hapjes worden bereid. Er bestaat geen betere manier voor een eerste kennismaking met deze technieken.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 25,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Datum: 12 oktober 2017 - Van 18.30 uur tot +/- 21.30 uur
Inhoud: Hier maakt U kennis met alle facetten van het “koken met stoom”. Geheimen worden ontsluierd en geïllustreerd met minimum een zestal bereidingen. Deze kookdemo is interessant zowel voor beginners met een zekere basis als voor gevorderden.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 45,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst!  Kennismakingsronde.

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Kennismakingsronde.

Datum: 14 oktober 2017 - van 11 tot +/- 13.30 uur
Inhoud: Hier worden de basisprincipes van het stoomkoken, het regenereren, het combistomen, garen op lage temperatuur, snelkoelen, enz. op een vlotte manier voorgesteld. De programmafuncties en culinaire toepassingen van de toestellen worden overlopen en diverse hapjes worden bereid. Er bestaat geen betere manier voor een eerste kennismaking met deze technieken.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 30,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Datum: 23 november 2017 - Van 18.30 uur tot +/- 21.30 uur
Inhoud: Hier maakt U kennis met alle facetten van het “koken met stoom”. Geheimen worden ontsluierd en geïllustreerd met minimum een zestal bereidingen. Deze kookdemo is interessant zowel voor beginners met een zekere basis als voor gevorderden.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 45,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst!  Kennismakingsronde.

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Kennismakingsronde.

Datum: 25 november 2017 - van 11 uur tot +/- 13.30 uur
Inhoud: Hier worden de basisprincipes van het stoomkoken, het regenereren, het combistomen, garen op lage temperatuur, snelkoelen, enz. op een vlotte manier voorgesteld. De programmafuncties en culinaire toepassingen van de toestellen worden overlopen en diverse hapjes worden bereid. Er bestaat geen betere manier voor een eerste kennismaking met deze technieken.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 30,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Culinaire ronde...

Datum: 07 december 2017 - Van 18.30 uur tot +/- 21.30 uur
Inhoud: Hier maakt U kennis met alle facetten van het “koken met stoom”. Geheimen worden ontsluierd en geïllustreerd met minimum een zestal bereidingen. Deze kookdemo is interessant zowel voor beginners met een zekere basis als voor gevorderden.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 45,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)
Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst!  Kennismakingsronde.

Koken met stoom - de kookwijze van de toekomst! Kennismakingsronde.

Datum: 09 december 2017 - Van 11.00 uur tot +/- 13.30 uur
Inhoud: Hier worden de basisprincipes van het stoomkoken, het regenereren, het combistomen, garen op lage temperatuur, snelkoelen, enz. op een vlotte manier voorgesteld. De programmafuncties en culinaire toepassingen van de toestellen worden overlopen en diverse hapjes worden bereid. Er bestaat geen betere manier voor een eerste kennismaking met deze technieken.
Locatie: ADEK - Grondwetlaan 81 - 9040 Sint Amandsberg
Kostprijs: € 30,00 per deelnemer (incl syllabus, recepten, gerechtjes en drank)